Cégünkről

cegunkrolElőször is engedjék meg, hogy a nevünk jelentését mondjam el önöknek. Latin nyelven, mely a tudomány első szakmai nyelve volt, a calces szó fogaskereket jelent. Bár a fogaskerék elcsépeltnek tűnhet mint jelkép, de mi az egymást előbbre vivő felépítését érezzük magunkénak.

Cégünk alapvető célja a magyar gépipar fejlesztése legalább annyira, mint a tisztességes növekedés elérése. A hangsúly nem az értékesítésen van, hanem az ideális megoldás kidolgozásában. Önök általában pontosan tudják, hogy mit szeretnének gyártani a gépeinken, mi kérjük adjanak lehetőséget bebizonyítani, hogy mi pedig pontosan tudjuk, hogy ezt milyen típusú és felszereltségű eszközzel tudják megtenni.

Cégünk a Calces Kft. 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a forgácsolástechnológiai gépek tekintetében. Szervizünk meggyőződésünk szerint az egyik legjobb az országban. Több beszállítónk mellett az L&W gépek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként olyan portfolio áll a rendelkezésünkre, mellyel kevesen büszkélkedhetnek. Ár és érték összehasonlításában a legjobb távol-keleti gyártó a partnerünk. Ez nem azt jelenti, hogy a legolcsóbb, hisz termelő gépekről beszélünk.

Amiben biztosan nem fognak csalódni, ha felkeresnek minket az az őszinte kommunikáció és a vevőközpontú odaadó gondos kiválasztás és szállítás!

Várjuk levelüket, vagy hívásukat!

Tisztelettel:
Calces Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft.