CNC vertikális megmunkáló központ

CNC_vertikalis_megmunkalo_kozpontMa már minden komoly gyártónak van saját fejlesztésű megmunkáló központja. Az L&W csoportban több leányvállalat is büszkélkedhet ezzel. Minden szériánkat a Cyclon brand név alatt forgalmazzuk, de ezen belül is több család létezik.

Az első sorban kisebb közepes vállalatok üzemeibe szánja az L&W a VMC szériáját. Ezek a gépek ár/érték arányban mindenképpen a legkedvezőbbek. És ezen összehasonlításban nem csak az árra gondolunk. A megfelelő munka esetén azonban akár 1-1,5 év alatt megtérülhet az önök beruházása.

A szintén lineáris vezetékekkel rendelkező JHV széria a normál középkategória képviselője a CNC megmunkáló központoknál. Kellően erős felépítésű és jól opcionálható. 850-től 1500 miliméteres X mozgással gyártjuk.

A legkisebb megmunkáló központunk a Mini mill. Ez a gép kimondottan a papírlapnál alig nagyobb megmunkálási térre vágyók munkáját fogja segíteni. Kompakt méretű és mégis megbízható gépe lesz ez az önök üzemének.

A JMV az 1100-as és 1300-as mozgástartományban kínál gördülőpapucsos (boksz way) megoldást a pontosabb megmunkálási képességeket keresőknek. Ezek a gépek is már tömegükkel jelzik, hogy megbízható masszív gépekre számíthat, aki megbízik a szakértelmünkben.

Letölthető katalógusok

Cím Oldalszám Fájlméret Letöltés
JHV series 12 2 MB KATTINTSON!
JMV series 7 5 MB KATTINTSON!
mini mil 2 285.1 KB KATTINTSON!
VMC series (linear way) 8 1.2 MB KATTINTSON!
ML-620 10 3.2 MB KATTINTSON!
ML-800 10 2.7 MB KATTINTSON!