Hagyományos marók

hagyomanyos_marokA portfoliónkban több hagyományos marási megoldást tudunk javasolni. Az egyszerű egyetemes maró sorozat típusjele az LW (az L&W gyártó egyik eredeti sorozata), mint az egyik legrégebbi maró család a cégnél kitűnő alapanyagokból és alkatrészekből készül. Emiatt terhelhető gépekről van szó, melyek pontosságukat nagyon sokáig megőrzik. Ennek a családnak az L&W a Venture fantázia nevet adta.

Az automatizáltabb maró sorozat, mely akár CNC szinten is üzemelhet a CiNCh-mill sorozat. Hasonló tudással, de golyós orsós továbbítással és akár szerszámtárral ellátva. A pontosságát a gördülőpapucsos vezetőrendszer biztosítja nagy terhelés mellett is.

Van a maróink között olyan is, amely vertikális és horizontális kihajtását nagy teljesítménnyel tudja megforgatni, ezáltal keményebb anyagokba, vagy nagyobb fogásmélységgel is tud dolgozni. Jó látni a húsos forgácsokat leválni az anyagról. Ez a VH (Vertical and Horizontal) sorozat nálunk.

Van egy speciális sorozatunk is, mely kétoldalú homlokmarásra képes, így akár tömbös munkadarabok egyidejű oldalmarására is alkalmas nagy párhuzamossági pontosság fenntartása mellett. Ez az FM (Fort  Mill) széria bár speciális feladatokra készül, de sok műhelyben csarnokban lehet helye.

Letölthető katalógusok

Cím Oldalszám Fájlméret Letöltés
Cinch Mill series 6 2.6 MB KATTINTSON!
VH-series 8 9.6 MB KATTINTSON!
LW-Knee Type milling 4 4.9 MB KATTINTSON!
Double-sided milling machine (FM series) 8 6.4 MB KATTINTSON!