Termékek

Maró technológia

maro_technologiaA régi marógépek egyre termelékenyebbé válása során kialakultak a számítógép vezérelt automata rendszerek. Ezeket CNC megmunkáló központoknak hívjuk. AZ L&W gépei a több mint 60 évnyi fejlesztésnek köszönhetően gyors marást vagy fúrást tudnak véghez vinni alacsony rezsiköltség mellett. A megmunkáló központok belső terében elég helyet hagynak további tengelyek beillesztésére. A felépítményük stabilitása még a kényes FMEA analízis során is "ötcsillagos" kategória.
A vertikumunk igen széles, mert a legkisebb 3 tengelyes marótól a horizontokon keresztül lehetőség van a legnagyobb portálokkal is kiszolgálni partnereink magas elvárásait.

>>> Tovább a maró technológiához 

Eszterga technológia

eszterga_technologiaEsztergáink gyorsak, jól felszerelhetőek, hisz önöknek erre van szüksége. Az L&W-nél tudják, hogy a mai árverseny nyomasztotta piacon az esztergáknak a gyorsaság mellett minél kisebb ppm-el kell dolgozni, hogy a cég amely használja további munkákhoz jusson ezáltal. Az y tengely mellett több revolverfejes, vagy kiemelt teljesítményű gépeket is le tudunk gyártani és szállítani. A cég saját gyártmányaként akár 5 méteres karusszel eszterga is erősítheti az önök termelési kapacitásait.

>>> Tovább az eszterga technológiához

Köszörű technológia

koszoru_technologiaAz L&W saját síkköszörűi mellett tudunk önöknek ajánlani palást és csúcs nélküli köszörűket is. Mindegyik technológia az egyetemestől indulva akár a CNC tudásszintig bővíthető. A köszörűknél a masszív ágyazás életbe vágó a pontosság tekintetében. Ahogy a Calces Kft. minden területén úgy itt is a hosszú távú megbízható működés elérése a cél kitűnő tűrések megtartásával.

>>> Tovább a köszörű technológiához